top of page
BIKU_01_IMG_6897.jpg

Hi, Ik ben Birthe! Fotograaf in hart en nieren. Al op jonge leeftijd werd mijn interesse in fotografie gewekt. Het begon allemaal met het maken van foto's van vriendinnen en ondertussen is dit uitgegroeid tot mijn eigen fotografie bedrijf.

Wat ik het mooiste vind aan mijn beroep? Het zelfvertrouwen wat ik zie opbloeien tijdens een fotoshoot.

In 2015 ben ik begonnen met de studie Fotografie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en 3 jaar later kon ik mijzelf professioneel fotograaf noemen. In 2022 heb ik mijn 2e studie Communicatie afgerond. Ik focus mij nu volledig op fotografie.

 

Ik zou het leuk vinden om jullie beter te leren kennen. Neem gerust contact met mij op zodat we een keer kennis kunnen maken.

HOW IT ALL STARTED

De passie voor fotografie begon voor mij vlak voordat ik eindexamen ging doen aan de middelbare school. Met vriendinnen gingen we vaak na school foto’s maken van elkaar. We deden elkaars haar en make up, trokken een leuke outfit aan en hadden de hele middag de grootste lol. Ik heb daarom ook gekozen voor de studie fotografie! 

Vroeger wilde ik super graag fashion fotograaf worden. Ik droomde ervan om de wereld over te reizen als fotograaf en in de grootse tijdschriften te staan. Tijdens mijn studie is mijn beeld van fotografie veel breder geworden. Ik besloot mijn 2 hobby’s, paarden en fotografie, te combineren. 

Mijn beste vriendin had een verzorgpaard, daar heb ik mijn eerste paarden foto’s gemaakt. Soms bekijk ik die foto’s terug en vergelijk ik ze met het werk wat ik nu maak. Ik vind het dan super leuk om de groei te zien die ik in die jaren heb gemaakt! 

Naast paardenfotografie maak ik ook met veel passie familie- en gezinsfoto's. Ik vind het super mooi om bij te dragen aan het vastleggen van mooie herinneringen.

THE ART OF DANCE

Tijdens mijn fotografie studie ben ik heel breed opgeleid. Mijn examenwerk was een dansreportage genaamd 'The art of Dance', waarbij ik de ruwe en zware kant van de ballet sport heb uitgelicht. 

bottom of page