top of page

Welkom op dé pagina binnen Birthe Kulik Fotografie voor jullie bruiloft

LOGO_SB_zwart_02.png

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Wat een bijzonder moment! Na maanden van voorbereiden is het zo ver, jullie gaan elkaar het 'Ja' woord geven. Deze bijzondere en feestelijke dag moet natuurlijk vastgelegd worden. En dat doe ik maar al te graag!

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan verder...

BIKU_12_885A9653.jpg
SB logo.png

Werkwijze

Na het doen van een aanvraag via het contactforumlier plan ik  graag een kennismaking in. Het is voor mij, net als voor jullie, heel erg belangrijk dat er een klik is. Ik loop tenslotte de hele dag met jullie en jullie dierbaren mee. ​

 

Willen jullie alvast een idee krijgen van wie ik ben? Kijk dan zeker even op de pagina Over Birthe.

1

Kennismaking

Tijdens een kennismaking bij jullie thuis of online bespreken we al jullie wensen, hoe jullie dag er uit komt te zien, aan welke momenten jullie de meeste waarde hechten en welke personen voor jullie het meest belangrijk zijn. Ik wil alles horen en niks is te gek! Wanneer we beide weten dat alles goed gaat komen, reserveren jullie een datum en schrijf ik deze in mijn agenda.

2

Voorbereiding

Natuurlijk houden we daarna nog goed contact. Iets vergeten te vertellen tijdens het gesprek of is er iets gewijzigd? Onze lijntjes zijn kort. Ook bespreken we een aantal weken voor de bruiloft de planning. Ja, zo'n bruiloft heeft nou eenmaal een strakke planning en ik wil geen enkel moment missen.

3

De grote dag

Op de dag zelf is het feest en gaan jullie genieten. Ik maneuvreer mij overal doorheen en wil dat jullie je nergens zorgen om maken. Juist dat moment die jullie wellicht hebben gemist, heb ik vastgelegd.

Tarieven

Hieronder vinden jullie het tarief dat ik hanteer voor een bruiloft. Ik begrijp dat het plannen van jullie bruiloft al meer dan genoeg keuze stress teweeg brengt, dus houdt ik het lekker simpel en overzichtelijk. 

Mijn pakketten zijn geheel aanpasbaar aan jullie wensen en planning. Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Mijn portfolio

Zijn jullie enthousiast geworden?

Neem gerust contact met mij op. Een kennismakingsgesprek is ten alle tijden vrijblijvend, dus waarom niet? Laten we onder het genot van een kopje thee kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

BIKU_04_885A9181.jpg

Bel of App

Verstuur een email 

Volg mij

  • Instagram

Verlovings- en Pre-Wedding shoots

Zijn jullie recent verloofd of ben je een prachtig aanzoek aan het plannen? Overweeg dan zeker een verlovingsshoot en/of pre-wedding shoot! Naast dat de foto's een waardevolle herinnering vormen aan jullie verloving kun je met deze foto's jullie uitnodigingen én bruiloftsdecoratie een persoonlijk tintje geven.

bottom of page